Leveren van onderdelen en supplies

Biesenbeek IT kan u bijstaan bij het onderhoud, storing detecteren en vervanging van hardwarecomponenten of softwarecomponenten. Wij houden geen voorraad bij van hardwarecomponenten, maar zijn wel in staat om deze binnen een paar dagen beschikbaar te maken doordat wij scherp en met een snelle levering kunnen inkopen bij diverse leveranciers. Hierdoor is ook de prijs voor u scherp.

Zo mogelijk zorgen wij voor een tijdelijke oplossing van het probleem indien het naar de maatstaf van de klant dringend is. Het is ons streven om steeds weer op de hoogte te zijn van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software en hun installatie waarbij veiligheid en snelheid van het netwerk onze prioriteit heeft.

Verder is het ons streven om bij de aanbeveling van nieuwe componenten altijd het belang van de klant en zijn toekomstvisie mee te laten wegen in ons advies. Vervanging van onderdelen kan plaatsvinden bij de klant op locatie maar ook in onze eigen werkplaats. Over het tijdstip van het vervangen van onderdelen is altijd overleg mogelijk.

Biesenbeek IT - Voor Anker 24 - 1602 HW  Enkhuizen
Tel. 06-46198020 - Email